Українських міністрів запросили в Луганську область, щоб проїхатися дорогами, на які витратили мільярди гривень.
Про це заявив Народний депутат України Сергій Шахов під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, зазначивши, що таке виїзне засідання потрібно влаштувати і для уряду.
Луганщина, за словами Сергія Шахова, страждає не тільки від військових дій, але і від бездіяльності органів центральної влади.
Парламентарій зазначає: «За останні п'ять років Луганська область знищена майже на все 100%. Потенціал, який був після 2014 року, винищується. Прошу приїхати в Луганську область і проїхатися тими дорогами, на які пішли мільярди гривень, які були виділені на інфраструктуру», — зазначив парламентарій.
Більше того, Шахов запросив Кабмін у місце, де «люди мерзнуть і вмирають в чергах по вісім годин».
«Запрошую до себе в гості в Луганську область, а саме – де на спеці і на холоді щодня 12 тисяч осіб стоять по вісім годин на КПВВ Станично-Луганського району. Куди виділяються мільярди гривень, а навіть до туалетів підійти неможливо, тому що це санэпидемическая катастрофа», — підкреслив нардеп.
Підсумовуючи, Сергій Шахов звернувся до керівників держави, народних депутатів з вимогою звернути увагу на Луганщину і провести там виїзне засідання Кабінету Міністрів. «Щоб своїми очима побачили, який стан Луганщини на сьогоднішній день і які перспективи відновлення Україні на цій території», – резюмував політик.