У Києві у суботу, 26 жовтня, пройшов "Конопляний марш свободи", учасники якого виступали за легалізацію медичного канабісу. В акції взяли участь близько 200 осіб.

Цікаво, що до маршу долучилися два народних депутати від президентської партії "Слуга народу" - Мар'ян Заблоцький та Микита Потураєв. Заблоцький виступив перед активістами й заявив, що у фракції багато прихильників легалізації медичного канабісу. Потураєв також виступив на акції.

"Конопля – не наркотик, марихуана – не наркотик... Цей міф (про те, що марихуана – наркотик, - ред.) довго підтримувався у світі", - сказав депутат Микита Потураєв.

Зазначимо, що згідно з декларацією намірів, опублікованій на сторінці події у Facebook, учасники акції також вимагають повної реорганізації органів контролю та боротьбі з наркотиками, у першу чергу, підрозділу протидії наркозлочинності Нацполіції під громадським контролем та з пріоритетами, визначеними Державною стратегією щодо наркотиків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський вказав на пристрасті у партії "Слуга народу": "Подивився на воду, понюхав повітря".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський в Золотому не стримав емоцій: "Я ж не л*х. Я сказав, зброю прибери...", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.