Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував в районі позицій українських військових. Та нещодавно у мережі з'явилася інформація, що Зеленський зустрічався з фейковими вчителями, які були акторами.

Новий глава Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай відреагував на це й опублікував відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Гайдай різко засудив усіх, хто поширював таку інформацію, яку він назвав неправдивою.

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

"Як голова Луганської обласної державної адміністрації, хочу офіційно ЗАПРОСИТИ людину, на допис якої посилаються видання та всі колективи інтернет-ресурсів, які опублікували цю маячню, у м. Сєвєродонецьк для подальшої екскурсії в Золоте (ще його називають Родіна). Побачите неіснуючу школу, поспілкуєтесь з неіснуючими вчителями, які вчать неіснуючих дітей..." - заявив Гайдай.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Новий очільник Луганської ОДА зауважив, що чекає тих, хто опублікував інформацію, що Зеленський насправді зустрічався з акторами, а не вчителями Золотого у себе в кабінеті.

"До речі іноді, вчителям доводилось під обстрілами йти до школи, тому що вони знали - діти чекають!! Для дітей ці уроки та школа в цілому ВАЖЛИВІ!! І це не порожні слова..... просто коли чути постріли та вибухи мін, то в школі, з вчителями та іншими однокласниками не так боязно..... Тож з середи по п’ятницю включно, чекаю "зрадофілов" щодня з 7:30 у себе в кабінеті. Довше чекати не зможу, бо треба передати вчителям принтер і комп’ютер", - резюмував новий глава Луганскої ОДА.

Вчіться поважати себе і опонента ...... Тільки шо прочитав на декількох інтернет ресурсах, що Президент України...

Geplaatst door Сергей Гайдай op Zondag 27 oktober 2019

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський відзвітував, що їздив на передову та зустрічався з лікарями та вчителями, які продовжують працювати у таких складних умовах. Він додав, що переконався у тому, що всі чекають миру.

Зеленський у Золотому нахамив ветеранам

"Я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох". Ось так вважає за потрібне спілкуватися із ветеранами президент України. Більше інформації за посиланням: https://www.depo.ua/ukr/politics/zelenskiy-v-zolotomu-nakhamiv-veteranam-201910261051921

Geplaatst door Depo op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков, Гончарук та інші "слуги народу" стали супергероями: кадри, варті коміксів.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".