28 жовтня, понеділок, Володимир Зеленський, президент України, відзначив разом з усіма жителями країни 75-річну річницю вигнання нацистів з території держави.

28 жовтня 1944 року українські землі було визволено від нацистської окупації, повідомляє Зеленський на своїй офіційній сторінці в Facebook і Telegram. Президент сказав, що цей день - 28 жовтня, став значущою віхою перед тим, як нацисти були остаточно переможені під час Другої світової війни.

Сьогодні ми всі відзначаємо 75-ту річницю вигнання нацистів з України. 28 жовтня 1944 року після довгих років навали...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 28 oktober 2019

"З пекельної брами тієї війни вийшла ціла генерація українських героїв, і сьогодні – вагома нагода згадати, подякувати та вклонитися доземно їм усім", - написав президент України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він зазначив, що необхідно висловити подяку всім солдатам і офіцерам, партизанам і підпільникам, учасникам національно-визвольного руху, руху опору, цивільним громадянам, дорослим і дітям, молоді та людям поважного віку - всім, хто боровся з ворогом в тилу.

Зеленський підкреслив, що: "Їхній подвиг надихає нас і нині, спонукає сучасних захисників України гідно тримати високу планку української військової традиції".

Нагадаємо, раніше Зеленський запропонував зміни до бюджету на 2020 рік: кому уріжуть видатки і на скільки.

Також Знай.uа писав, що Зеленський одним указом вирішив долю армії: перші деталі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Разумков передумав перевіряти слуг народу на детекторі брехні: "Занадто публічно".