Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував в районі позицій українських військових.

Зеленський опублікував відео перебування на Донбасі на особистих сторінках у соціальних мережах.

"2 дні у Золотому. Там, де люди мешкають просто на лінії фронту. Там, де обстріли – не тема мітингів, а цілодобова загроза життю літніх людей і дітей. Там, де всіх об’єднують сподівання на мир. Щирі зустрічі, відверті розмови, спільні надії. Ми зробимо все, щоб не зрадити й не залишити наших людей на Донбасі", - йдеться у підписі до відео.

2 дні у Золотому. Там, де люди мешкають просто на лінії фронту. Там, де обстріли – не тема мітингів, а цілодобова загроза життю літніх людей і дітей. Там, де всіх об’єднують сподівання на мир. Щирі зустрічі, відверті розмови, спільні надії. Ми зробимо все, щоб не зрадити і не залишити наших людей на Донбасі.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 27 oktober 2019

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Володимир Зеленський цікавився умовами побуту на лінії розмежування, соціальними потребами цивільних і військових. Однією з тем обговорення було можливе розведення військ, передає Хвиля.

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

Також він зустрівся з групою озброєних осіб, які оселилися у приватному будинку на околиці Золотого.

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський відзвітував, що їздив на передову та зустрічався з лікарями та вчителями, які продовжують працювати у таких складних умовах. Він додав, що переконався у тому, що всі чекають миру.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков, Гончарук та інші "слуги народу" стали супергероями: кадри, варті коміксів.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".