У Офісі президента України Володимира Зеленського зробили несподівану заяву щодо "посадок" корупціонерів. Звернення опубліковано в телеграм-каналі Офіс президента.

Так, Володимир Зеленський особисто звернувся до працівників Національного антикорупційного бюро України і висловив свої сподівання.

"Дуже хочемо, щоби всі топ-корупціонери отримали заслужені вироки" – Президент України Володимир Зеленський виступив із промовою перед працівниками Національного антикорупційного бюро України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зеленський доніс представникам НАБУ, що сьогодні в Україні головний запит суспільства на перемогу справедливості.

"Щоби всі корупціонери були за гратами, а це вже лише ваші повноваження, ваш професіоналізм і ваша енергія. Ми на вас впливати не будемо і не хочемо, але дуже хочу, як обраний президент України, що руки у вас не зв’язані. Тому що нам суспільство це ніколи не пробачить", - сказав президент.

За словами українського лідера, топ-корупціонери повинні бути покарані, і в цілому він вірить в найкращих українців. Сьогодні Україна має шанс.

Нагадаємо, Зеленський влип ще один скандал в Золотому, замішана Росія.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський одним указом вирішив долю армії.

Також Знай. ua писав, про гучну поїздку Зеленського в Золоте.