Відомий український журналіст та політичний експерт Юрій Романенко провів інтерв'ю з колегою Андрієм Пальчевським. Відповідне відео Романенко анонсував на особистих сторінках у соціальних мережах.

В інтерв'ю Романенко обговорив з Пальчевським головні помилки президента України Володимира Зеленського, розведення сил на Донбасі в районі Золотого та вплив на політику українського олігарха Ігоря Коломойського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ефір з Андрієм Пальчевським намалювався у мене абсолютно випадково. Він заскочив у студію Politeka, з якою у мене партнерські відносини, й ми вирішили зробити ефір. Пройшлися по ключових помилках Зеленського, ймовірності розгону Кабміну, впливу Коломойського і Богдана, розведення військ на Донбасі", - йдеться у дописі Романенка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зокрема, Андрій Пальчевський прокоментував нещодавній скандал довкола Володимира Зеленського в Золотому, де він на підвищених тонах розмовляв з націоналістами, які виступають проти розведення сил на Донбасі. На думку експерта, Зеленському варто виключити слова-жаргонізми зі свого мовлення та не домовлятися особисто з націоналістами, аби "не довелося пояснювати, хто керівник цієї держави".

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Якщо розбирати текст президента, то йому (Володимиру Зеленському - ред.) потрібно викреслити усі "словечка". Вони приносять йому не меншу шкоду, ніж його оточення. Це не жарт, тобто слово "лох" повинно бути табу для президента", - заявив Пальчевський.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".