Відомий український бізнесмен, журналіст, а віднедавна ще й політичний оглядач Андрій Пальчевський пролив світло на підсумок ситуації, яка сталася з президентом Зеленським і добровольцями під Золотим.

Пальчевський розповів, що засновник полку "Азов" Андрій Білецький мав розмову з президентом Зеленським. Також журналіст зазначив, що зіграв в цих перемовинах не останню роль. Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Пальчевського в мережі Facebook.

ближе к миру?)

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 29 oktober 2019

"Андрій Пальчевський з Вами. Після поганої погоди і поганого настрою вчора з'явився промінь надії. Пристайко сказав, що розведення військ все таки почнеться. Хочеться сказати, що в цій події, дай Бог, щоб вона відбулася, і припинила литися кров, є багато нашої заслуги. Я особисто намагався зв'язатися з Андрієм Билецьким і переконати його в тому, що зараз справжній патріот повинен підтримати президента. А президент, як справжній патріот, повинен зрозуміти, що таких людей як Білецький теж потрібно підтримувати і вести себе з ними абсолютно акуратно, з повагою. Я спробував виступити містком, щоб зв'язалися з прес-секретарем Білецького, я чекаю його в гості на бесіду і впевнений, що вони всі патріоти. І наші пацани, як каже президент, які там билися за Україну, поведуть себе правильно і наблизять мир. Пока.", - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Андрій Білецький

Нагадаємо, вибори мера Києва: Пальчевський здійснив неймовірний прорив, Кличко навіть не в першій трійці.

Як повідомляв Знай.uа "Ви що, уху їли? І хто вам її наварив?": Пальчевський прокоментував продаж землі і угоди Геруса.

Знай.uа писав, Пальчевський сказав, коли почнеться політична криза: "Рахунок йде на тижні".