Нещодавно в Україні запровадили нові правила перетину лінії розмежування для дітей до 16 років. Чимало суперечностей у цій ініціативі знайшов народний депутат Сергій Шахов під час засідання Кабміну.

Зокрема, політик відкрито запитав колег, чи в курсі вони взагалі, що анонсували правила стосовно Станиці Луганської, вочевидь, натякаючи на зовсім не прискіпливе вивчення документів, котрі ставляться на порядок денний.

"Ви дивилися, як страждають люди на тому переході? Сьогодні потрібно знову оформляти паспорти дітям, щоб переїхати. Скажіть будь ласка: Луганщина, Донеччина, Крим - це Україна? Чому у постанову ставлять сьогодні питання офомлення паспортів?", - зазначає Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українських водіїв почнуть штрафувати за неправильне перевезення дітей. Про це стало відомо із законопроекту №1150.

Як повідомляв Знай.ua, українська сторона СЦКК повідомляє про чергові обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації.

Також Знай.ua писав, що депутат замовляв повію просто у Верховні Раді.