Хоча більшість народних депутатів у Верховній Раді почали ховати свої листування, для деяких гучні скандали так і не стали уроком. Цього разу зганьбився нардеп від "Слуга народу" Богдан Яременко, пише видання Букви. Нардеп замість вирішення важливих державних питань, вирішив розібратися з "інтимними проблемами" і замовити повію за $100 на годину прямо в будівлі ВР. Тут його й піймали журналісти.

Просто під час голосування Богдан Яременко читав анкету 32-річної Аліни, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення.

Парламентарій попався в той момент, коли став листуватися з дівчиною, щоб змінити деякі умови на більш прийнятні для нього.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Переписка слуги народу із повією:

Яременко: ...умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Привіт. Твоє місце. Захищений Секс, класика і кричав. Анальний – табу. Година – 100$. 2 години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

Ось так можна працювати у Раді за податки українців і разом з тим вирішувати питання інтимного характеру.

Нагадаємо, "Слуга народу" в Раді вирішував інтимні справи, замість державних, у мережі показали листування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.

Також портал Знай.ua писав, Рябошапка приверне до відповідальності нардепа Дубневича.