Українська сторона СЦКК повідомляє про чергові обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

Як сказано у повідомленні, у вівторок, 29 жовтня, мобільною групою української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, за фактом обстрілу житлових будинків у н.п. Золоте-4 Попаснянського району Луганської області проведено фотофіксацію.

Прибувши на місце обстрілу мобільна спостережна група виявила наступне:

  • приватний будинок по вулиці Горіховій 25 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено отвори у пластиковому облицюванні будинку;
  • приватний будинок по вулиці Довженка 28 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено 3 отвори в покрівлі будинку.

На щастя, постраждалих внаслідок обстрілів осіб немає. Але тепер невідомо, що буде із розведенням сил в зоні обстрілів.

Нагадаємо, у Путіна із гучною заявою звернулися до Зеленського, стосується розведення сил на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua, Гончарук терміново поїхав в окупований Донецьк, що сталося.

Також Знай.ua, писав, що Володимир Зеленський, президент України, відзначив разом з усіма жителями країни 75-річну річницю вигнання нацистів з території держави.