Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прийшла на мітинг під Верховною Радою України, який проходить у середу, 30 жовтня. Активісти протестують проти законопроекту №2178-10, що передбачає створення ринку землі в Україні.

Юлія Тимошенко висловилася про те, що продаж землі суперечить Конституції України та підриває національну безпеку країни. Вона стверджує, що збирається подати до Конституційного суду відповідну заяву.

"Якщо в Конституції це прописано, яке право має влада без згоди народу виставляти землю на розпродаж. Якщо ви задумали, тоді запитайте у людей", - заявила лідер партії "Батьківщина".

Наживо. Спілкуємося з аграріями, які вийшли на мітинг до Верховної Ради, виступаючи проти відкриття ринку землі. Закликала аграріїв до двох речей: 1️⃣ Напряму звертатися до президента з вимогою не відкривати ринок землі. 2️⃣ Проводити персональні зустрічі з депутатами з аграрного комітету і від Слуги народу, обраними за округами. Хай вони людям в очі розкажуть, як планують продати вашу землю. Тільки сильний опір і залізна позиція: жодних законів про продаж землі без референдуму. А «Батьківщина» як політична сила звернеться до Конституційного Суду з вимогою розтлумачити, чи має право влада продавати сільськогосподарську землю, не спитавши у людей. #Батьківщинадіє

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 30 oktober 2019

За словами Тимошенко, її політсила буде відстоювати право українців приймати рішення щодо земельного питання через референдум. Вона відзначила, що якщо бездумно прийняти закон про ринок землі, "ми залишимося народом без майбутнього".

Нагадаємо, Тимошенко затіяла велику чистку в "Батьківщині".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України.

Також портал Знай.ua писав, експерт намалював майбутнє України після відкриття ринку землі.