Дипломат Богдан Яременко, якого журналісти в Раді зловили під час листування з повією, повністю заплутався у своїх виправданнях.

Спочатку він назвав своє листування липовим, тим самим спростувавши свою відкритість і публічність, а ще, в добавок, підставив журналістів недійсною інформацією, яку було опубліковано. Тепер же Яременко видалив цей пост у Facebook та написав новий.

Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″
Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″

Депутат від "Слуги народу" заявив, що не всі рішення бувають вдалими та вибачився перед дружиною, дітьми, фракцією та президентом:

"Не всі рішення бувають однаковими вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента". Богдан Яременко

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Не всі рішення бувають однаковими вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента.

Geplaatst door Богдан Яременко op Woensdag 30 oktober 2019

Нагадаємо, що українці часто можуть стати свідками того, що відбувається в онлайн-листуванні народних обранців. Все це відбувається завдяки оперативній роботі журналістів, які під час засідань Верховної Ради пильно стежать за роботою "слуг народу" і не забувають зафіксувати їх гаджети. Однак, деяким чиновникам і політикам такі дії представників медіа не подобаються.

Як повідомляв Знай.uа Слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді: "Година – 100$".

Знай.uа писав, Юзик з "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95": "Вони самі...".