Facebook верифікував сторінку Аксьонова як глави російського Криму, чим, по-суті, визнав російський статус окупованого півострова.

У той час, коли Facebook блокує акаунти за будь-яке "криве" слово щодо сепаратистів чи російських окупантів, сторінки путінських найманців залишаються недоторканими соціальною мережею Цукерберга. Це вже давно стало звиклою практикою адміністрації Facebook. Але соціальна мережа на цьому не зупинилась.

У середу, 30 жовтня, всі пропагандистські кремлівські видання розповсюдили "радісну" новину - адміністрація Facebook вперше визнала російський статус Криму.

Як з'ясувалося, Facebook верифікував сторінку сепаратиста Аксьонова як глави російського Криму і позначив його акаунт синьою "галочкою". Як відомо, синій значок Facebook означає, що сторінка є справжньою і це перевірено адміністрацією соцмережі.

Однак, отримати "галочку" вдається далеко не кожному, хто називає себе політиком, оскільки Facebook пред'являє жорсткі вимоги. А от сепаратисту Аксьонову Facebook її присвоїв без зайвих зволікань.
І якби ця верифікована сторінка була особистим обліковим записом путінського найманця, то це б ще було пів біди. Але цю сторінку Facebook верифікував як офіційну сторінку "глави російського Криму", про що йдеться в описі до акаунту.
Агов, пане Цукерберге, так чий Крим?

Як повідомляв портал Знай.ua, після того, як Маруся Звіробій гостро відреагувала на скандальне спілкування Зеленського із добровольцями в Золотому, Facebook заблокував її акаунт