Президент України Володимир Зеленський заявив, що завершити війну на Донбасі можна завдяки дипломатії і санкційному тиску. Відповідну заяву Глава держави зробив на форумі RE: Think в Маріуполі.

Так, на думку Зеленського, для повернення миру в Україну дуже важлива зустріч нормандського формату і переговори в Мінську.

"Ми повинні вирішувати всі питання не в телефонних розмовах, а дивлячись один одному в очі. Щоб припинити війну і повернути наші українські території", - підкреслив Глава держави.

Президент пригадав Євро-2012 в Донецьку, коли багато вболівальників одяглися у футболки з українським прапором. Він зазначив, що "картина, яка ще сім років тому була реальністю, сьогодні виглядає фантастикою".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зеленський підкреслив, що завжди вважав єдиним способом повернути українські території дипломатію. За його словами, поки цього не сталося, потрібно намагатися будувати сильну економіку, не втративши українців на окупованих територіях.

Нагадаємо, Тимошенко вийшла до протестуючих проти мораторію на землю, подасть до суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кремлі висунули нові вимоги по розведенню сил на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, слуги народу вперше побилися в новій Раді.