Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Політики зустрілися у Маріїнському палаці в Києві.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Перемовини проходять у вузькому колі. Відомо, що після закінчення зустрічі Глава держави візьме участь у засіданні Комісії Україна – НАТО. Засідання відбудеться у рамках візиту Північноатлантичної ради Альянсу до України.

Участь Президента України Володимира Зеленського у засіданні Комісії Україна-НАТО.

Участь Президента України Володимира Зеленського у засіданні Комісії Україна-НАТО.

Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 31 oktober 2019

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як відомо, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у середу, 30 жовтня, прибув до Одеси. 31 жовтня у Києві Столтенберг головуватиме на зустрічі комісії Україна-НАТО за участі президента Володимира Зеленського. У цей день генсек НАТО виголосить промову у Верховній Раді.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".