Нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка не будуть карати за інтимну переписку у Верховній Раді. Перший заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Корнієнко зазначив, що причин для санкцій у бік велелюбного нардепа немає, і розкритикував журналістів за зйомку особистої переписки. Передають "Українські новини".

"Ну, ми ж не комісія етики, моралі. Її ж скасували... У нас є стаття в Кримінальному кодексі про втручання в особисте життя, тому я б радив парламентським фотокореспондентам бути уважнішими до того, що вони роблять. Якийсь момент це може викликати реакцію. Те, що так робили раніше, не означає, що це правильно", - сказав Корнієнко.

Нагадаємо, що 30 жовтня Богдана Яременка спіймали на переписці з дівчиною на ім'я Аліна, яка пропонувала йому послуги інтимного характеру за 100 доларів на годину. Нардеп заявив, що це була провокація для журналістів, які раніше ловили інших політиків на інтимних скандалах.

Нагадаємо, Романенко показав, що Яременко з повією у Раді такий не один.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Яременко вибачився за повію і неподобство в Раді, "Рябошапка" змусив.

Також портал Знай.ua писав, журналісти показали, як скандальний "слуга народу" Яременко шукає дівчат.