Відомий український блогер Михайло Шнайдер порадив президенту України Володимиру Зеленському звернути увагу на міністра економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Причиною такого повідомлення Шнайдера стало те, що Милованов запропонував до обговорення низку рішень для податкової реформи, зокрема, скасування єдиного соціального внеску та зниження податку на доходи фізичних осіб.

Тимофій Мілованов
Тимофій Мілованов

"Наслідком прийняття такого рішення, може стати... крах ВСІЄЇ пенсійної системи та припинення виплати пенсій. У мене немає ні слів ні виразів. Невже саме так виглядає той самий кінець епохи бідності? Невже наші пенсіонери, заслуговують саме таке майбутнє? Невже це і є єдине правильне рішення? Однозначно НІ", - заявив блогер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Милованов вважає, що податки мають стимулювати створення робочих місць та підвищення зарплат, а для цього потрібно максимально знизити податки на працю та збільшити податки на активи. Однак Шнайдер зазначив, що це не правильне рішення.

"Тому я б наполегливо порадив Володимиру Зеленському звернути пильну увагу на цього "Геніального" міністра. Адже далі так тривати, вже просто НЕ МОЖЕ", - резюмував Шнайдер.

Это просто какая-то Фантасмагория. Несколько дней назад, министр экономического развития Тимофей Милованов предложил...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 31 oktober 2019

Нагадаємо, Світовий банк та ЄБРР виділять Україні $300 млн: Гончарук повідомив про підписання угоди в Брюсселі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".