Після секс-скандалу в стінах Верховної Ради українці не зможуть більше поважати народних депутатів, як і самого президента.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми "Не добрий вечір".

Лесєв жорстко "проїхався" по велелюбному нардепу Яременку, який просто в залі Верховної Ради домовлявся про зустріч з проституткою. Як пізніше з'ясувалось, цей "слуга народу" тільки й тим займався у парламенті, що переписувався з жінками легкої поведінки призначаючи їм "побачення".

"Мудак натуральний, про що сам зізнається в листуванні. І він же, патентований дегенерат від "Слуги народу". Все це легко поміщається в цій 130-кілограмової тушці", - говорить про Яременка Лесєв.

Блогер називає Яременка "мерзотою космічного масштабу". Однак, на думку Лесєва, ще огиднішим є реакція влади на цей інцидент.

Блогер зазначає, що нова влада виявилася ще ганебнішою за попередню, оскільки відразу почала поступати протилежно до того, що обіцяла народу - корупційні скандали, кнопкодавство, непорядність нардепів.

"А хто такий народний депутат? Це людина, яка становить для нас закони. І як ми можемо після такого поважати наших законодавців? Як ми можемо поважати нашого президента? Якщо у тебе у фракції вульгарна мерзенна свиня?", - емоційно заявляє Лесєв.