Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер порівняв доходи президента України і главу "Нафтогазу". Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

За словами Шнайдера, така прірва у зарплатах просто лякає українців. Бо ж різниця в 1000 разів це просто парадокс. 28 мільйонів гривень в місяць у нашій країні - це нереальна зарплата.

"Це Володимир Зеленський і Андрій Коболєв.Їм обом по 41 року. Володимир Олександрович керує Україною, а Андрій Володимирович керує "Нафтогазом". Зеленський отримує 28 тисяч гривень у місяць, а Коболєв отримує рівно в 1000 разів більше... 28 мільйонів гривень в місяць", - зазначає Шнайдер.

Это Владимир Зеленский и Андрей Коболев. Им обоим по 41 Году. Владимир Александрович руководит Украиной, а Андрей...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 1 november 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шнайдера дуже цікавить, невже Андрій Володимирович, в 1000 разів корисніше для нашої держави, ніж Володимир Олександрович?

"Особисто я дуже і дуже в цьому сумніваюся. А що ви думаєте з цього приводу, друзі?", - цікавиться Шнайдер.

А пересічні українці собі уявити не можуть таку суму коштів, яку отримує Андрій Коболєв. І на це слід звернути неабияку увагу.

Нагадаємо, місія нездійсненна: як прожити на 63 євро українцю і європейцеві.

Як повідомляв Знай.uа ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома і за кордоном.

Знай.uа писав, пенсіонерка довела до сліз всю Україну, історія, від якої щемить серце.