1 листопада ГПУ відкрила кримінальне виробництво на Софію Федину, співачку і нардепа Верховної Ради від "Європейської Солідарності", і Марусю Звіробій, волонтера і добровольця.

Дівчата опублікували в мережі ролик, де досить експресивно обговорювали Володимира Зеленського, президента України, після його поїздки в Золоте. Федіна і Звіробій були незадоволені тим, як президент розмовляв з добровольцями в Золотому. Користувачі вирішили, що дівчата не просто звернулися до Зеленського, але й відкрито погрожували йому. Олександр Качура, народний депутат від "Слуги народу" подав заяву, яке стало підґрунтям для відкриття кримінального провадження на дівчат.

2 листопада Федина прокоментувала ситуацію на своїй сторінці в Facebook. "Це ж наскільки треба служити і боятися путлера, щоб цькувати дівчат, які вимагають поважати своє військо і дати відсіч ворогу!!!", - написала Федина про те, що на неї та Звіробій члени "Слуги народу" подали заяву.

Мій коментар щодо подань слуг: Це ж наскільки треба служити і боятися путлера😡, щоб цькувати дівчат, які вимагають поважати своє військо і дати відсіч ворогу!!!❤️🖤

Geplaatst door Sofiya Fedyna op Vrijdag 1 november 2019

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скріншот поста Федини

Нагадаємо, раніше соратницю Порошенка Софію Федину можуть викликати в прокуратуру, все - через Зеленського: у слуги народу показали документ.

Також Знай.uа писав, що в "Слузі народу" відреагували на погрози Зеленському: ГПУ порушила кримінальну справу проти Федини та Звіробій.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що учасниця АТО Маруся Звіробий постраждала після атаки на Зеленського: "Вся ця шобло-е*ля".