Найближча соратниця екс-президента Петра Порошенка вирішила розпрощатись із Верховною Радою і навіть написала відповідну заяву. Про це повідомляє Рoliteka.

Так, Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата, оскільки її підкосило здоров'я. Соратниця екс-президента буде працювати лише на найближчому пленарному тижні.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

"Документ в апарат ВР був поданий у п'ятницю, 1 листопада", - сказано в повідомленні.

Що саме підкосило "жінку третього тисячоліття" невідомо, позаяк офіційної заяви вона не зробила. Останній допис, який оприлюднила Луценко у своєму facebook - це сумний осінній вірш і декілька фото її собаки Черчіля.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Петро Порошенко стверджує, що джерело журналістів, нібито попередили про рішення жінки.

Як відомо, кримінальну справу, яка стосується зловживання владою з боку людей з Адміністрації Петра Порошенка, направили в НАБУ. Мова йде про зловживання, які мали місце в 2017 році, про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Генпрокуратура визначила підслідність по детективам НАБУ у кримінальному провадженні, яке стосується цієї справи. Дії службовців підпадають під ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Нагадаємо, раніше показали щорічний рейтинг 100 найбагатших українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ГПУ порушила кримінальну справу проти Федини і Звіробій.

Також "Знай.ua" писав, що депутати отримали зарплати за жовтень: стало відомо, скільки заробили народні обранці.