Неодноразово екс-президента України Петра Порошенка з різних причин викликали у ДБР, але більшість цих викликів він просто ігнорував.

Сьогодні мешканець Києва Михайло Шнайдер поцікавився з якої радості п’ятий президент України Петро Порошенко пропустивши 15 викликів ДБР, вільно їздить Україною і гуляє вулицями Львова. Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

За словами Шнайдера, директор ДБР Роман Труба повідомив, що Петро Олексійович не прийшов на допити рівно 15 разів.

"Зате прямо зараз, Петя гастролює по Львівській області. Спілкується з місцевими жителями і насолоджується життям. Просто якась фантасмагорія. За гранню здорового глузду і мого розуміння...", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

По данным директора ГБР Романа Трубы, Петр Алексеевич не пришел на допросы ровно 15 РАЗ. Зато прямо сейчас, Петя...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 2 november 2019

Українці відразу активізувались у коментарях, адже тема цікава багатьом небайдужим.

"Пройшов вогонь, воду... На черзі мідні ТРУБИ. Що немає важелів злодія привести до ДБР?", "Таке враження, що львів'янам начхати на Україну і її майбутнє. Робити селфі з упирем, який десятиліття грабував державу, а за останніх п'ять років ледь не знищив Україну, не розумію", - коментують користувачі.

Нагадаємо, блогер озвучив прірву у зарплатах Коболєва і Зеленського: "В 1000 разів більше..."

Як повідомляв Знай.uа ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома і за кордоном.

Знай.uа писав, пенсіонерка довела до сліз всю Україну, історія, від якої щемить серце.