Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг здійснив разом з Північноатлантичною радою дводенний візит в Україну 30-31 жовтня. Генсек НАТО під час візиту зустрівся разом з президентом України Володимиром Зеленським.

Під час зустрічі обговорювали безліч різних питань, серед яких підіймали питання перспектив членства України в НАТО, співпраці між Альянсом і Україною і допомоги від трастових фондів Альянсу.

Попри серйозність обговорюваних тем, журналісти примудрилися підмітити і кумедний момент під час зустрічі. Столтенберг сидить за столом з ручкою, а перед столом стоїть Зеленським, склавши руки перед собою.

Зеленський і Столтегберг

Користувачі мережі порівняли Володимира Зеленського з учнем, який знову отримав двійку і забув щоденник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі мережі написали: "Щоденник забув вдома...", "Знову двійка", "Знову не вивчив уроки, доведеться у журналі відмітити", "Студент та викладач".

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше у Зеленського знайшли, що сказати НАТО: "Не потрібно сором'язливо мовчати".

Також Знай.uа писав, що Столтенберг заговорив про перспективи України в НАТО після зустрічі з Зеленським: "Шлях складний".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Столтенберг принизив Зеленського на очах у всіх, про президента забули: відео.