Кабмін на сьогоднішньому вечірньому засіданні затвердив граничну кількість чиновників в облдержадміністраціях та районних адміністраціях.

Відповідний документ оприлюднив депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що "як повідомляв нещодавно Дубілет, буде скорочено близько 2,5 тисячі осіб".

"Кабмін затвердив граничну кількість чиновників в облдержадміністраціях та районних адміністраціях. (Як повідомляв нещодавно Дубілет, буде скорочено близько 2,5 тисячі осіб)", - написав Гончаренко.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Порівняно із граничною чисельністю чиновників від 2014 року, найбільше скорочення працівників райдержадміністрацій торкнулось Київської (з 2863 працівників до 1910), Вінницької (з 3115 до 2102) і Житомирської (з 2374 до 1516) областей.

Нагадаємо, раніше показали щорічний рейтинг 100 найбагатших українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга Порошенка йде із Верховної Ради: що задумала "жінка третього тисячоліття".

Також "Знай.ua" писав, що депутати отримали зарплати за жовтень: стало відомо, скільки заробили народні обранці.