Вчора Уряд ухвалив проект Бюджету-2020 до другого читання. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прем'єр-міністр України.

"Уперше це бюджет розвитку країни та безпеки людей. Наша філософія дуже проста. Держава має не заважати, а навпаки створювати чесні та конкурентні умови для розвитку тих, хто цього прагне та надавати підтримку тим, хто справді цього потребує", - повідомив Гончарук.

За словами глави Уряду, найвища цінність держави - соціальний капітал, люди з усіма їх надбаннями. Тож, в Бюджет наступного року закладено розвиток стратегічно важливих напрямків для людей.

Кабмін Гончарука
Кабмін Гончарука

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Наш Уряд відходить від загальних тез про турботу до конкретних вимог та соціальних стандартів, які має гарантувати держава своїм громадянам", - зазначив він.

За словами Гончарука, Бюджет-2020 вперше без підвищення податків та із скороченням дефіциту, щоб зменшувати борги, які всі мають віддавати. Відтепер українці будуть більше заробляти всередині країни - за рахунок приватизації, внутрішніх та зовнішніх інвестицій, лібералізації ринків.

Новий проект передбачає стрімке підвищення соціальних стандартів українців.

Завтра, 5 листопада, Гончарук спільно з усім складом Уряду презентує головний фінансовий документ країни в наступному році для всіх українців. Онлайн.

Нагадаємо, Світовий банк та ЄБРР виділять Україні $300 млн: Гончарук повідомив про підписання угоди в Брюсселі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".