1 листопада в апарат Верховної Ради Ірина Луценка, найближча соратниця експрезидента України Петра Порошенка і дружина Юрія Луценка, подала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата, оскільки у неї виникли проблеми зі здоров'ям. Відомий український журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко прокоментував у відео на своєму каналі на YouTube це рішення.

"Чоловік у Лондоні сидить в компанії цікавих людей: Валерія Гонтарєва, багато там наших патріотів, "державників", які чомусь всі опиняються в Лондоні", - починає словами відео Романенко.

"5 років нам розповідали про успіхи, як все виходило, як все божевільними темпами будувалося і тут, х*ряк, і всі в Лондоні. Це і є суть їх патріотизму, тому що насосались крові народної і не народної, набили кишені і досвідос", - говорить Романенко про дії членів попереднього уряду.

"А коли виявляється, що пустотливі ручки більше нікуди запускати, що недоторканність депутатів обрізали, впливу немає, то, власне кажучи, і робити тут н*хер. І дружними косяками ця вся братія збирається і їде. Тому що болт вони клали на країну - на нас, на вас, на всіх. Вишиванки кудись подалі засунули і досвідос. Але при цьому роблять сумне хлєбало", - обурюється Романенко діями політиків.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Смуток і печаль - це той стан, за допомогою якого вони керували країною. Що вічно "пересічний" повинен сидіти і думати про "нескінченні поразки, про затяжну боротьбу з нашими ворогами", поки вони п*здят гроші. І ось такий безславний кінець", - зазначає Романенко.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Журналіст додає, що не здивується, якщо політики, які виїхали з України, повернуться в країну: "Посадок якихось особливих немає. Такий інстинкт самозбереження - подалі від проблем, ми всі прагнемо. Але тим не менш, за великим рахунком, чого боятися? Ні однієї великої посадки не було".

"Коли вам впарюють якусь емоційну хр*нотень, щоб ви почали бігти, смикатися в епілептичних нападах, що "Нація вмирає, вороги наступають". Вас розводять, щоб потім хтось опинився в Лондоні. Під тим або іншим приводом, і у нього все буде добре. Тому не поспішайте впадати у епілептичні припадки і завжди намагайтеся тримати голову ясною", - підбив підсумки Романенко.

В кінці журналіст додав, чому не варто турбуватися, коли з'являються новини про такі ситуації: "Як би у них погано справи не йшли, ці справи все одно краще, ніж у вас".

Нагадаємо, раніше Романенко і Золотарьов оголили головну проблему Зеленського: "Слуг народу почала поглинати...".

Також Знай.uа писав, що у Луценка все в порядку: колишнього генпрокурора засікли в Лондоні - "Бачу, працюєте".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що проти Луценка відкрили кримінальну справу: на чому попався колишній генпрокурор, по стопах Порошенко.