У лідера фракції "Батьківщини" Юлії Тимошенко розпочалися такі проблеми, що вона може і зовсім відійти від влади. Відтак, екс-прем'єр ще на початку жовтня приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але так і не змогла домовитися. Про таке пише "Українська правда"

Як відзначається, нещодавно вона приходила на Банкову, де намагалася бути корисною.

"Найцікавіше, що каже вона нам: "Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все". Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить", – розповідає джерело в Офісі президента.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Також, як кажуть нардепи "Слуги народу", до них частенько підходять депутати "Батьківщини" з "дружніми розмовами", щодо Тимошенко: ніби вона гарно підсилила б президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З точки зору необхідності для країни прем'єрство Тимошенко було би набагато кращим!. Щоправда, Юля опинилася у такій ситуації, що вона вже потрохи починає думати про відхід з політики і розуміє, що треба поставити жирну крапку. Такою крапкою могло би бути президентство. Але… Тепер вона, звісно, хотіла би бути прем'єркою, щоб залишити якийсь слід в історії", – підкреслює один із депутатів від "Батьківщини".

Нагадаємо, Тимошенко затіяла велику чистку в "Батьківщині".

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський заявив про економічний прорив України.

Також портал Знай.ua писав, експерт намалював майбутнє України після відкриття ринку землі.