Стало відомо, що під час візиту помічника президента Російської Федерації Володимира Путіна Владислава Суркова на тимчасово окупований Донбас піднімалося питання "паспортизації" місцевих жителів. Про це написав блогер Фашик Донецький.

Владислав Сурков

"Для Асланбека Дудаєва, який щиро і по праву вважає територіальні непорозуміння своїм дітищем, це питання стоїть дуже строго, адже рівень "паспортизації" оцінюється і Сурковим, і самою Москвою як визнання місцевими жителями "республіки", – повідомили в блозі.

Також він сказав, що Сурков на нараді з представниками "ДНР" "кричав до хрипоти, отримали по шапці все", а саме від ватажка окупантів Дениса Пушилина до нібито мерів і фальшивих міністрів "держави".

Потім, після нецензурних висловлювань та погроз, Сурков нібито зажадав, щоб мінімум 80% місцевих жителів скоріше "паспортизировались".

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Паспортизація

За словами блогера, причина такої терміновості зрозуміла, так як "без "паспортизації" незрозумілими папірцями весь проект Недороссия руйнується".

У підсумку він навів причини, чому саме "паспортизації" Сурков приділив особливу увагу.

Блогер заявив, що, по-перше, дана вимога свідчить про те, що проект "Новороссия" "здихає". По-друге, однією "ідеології" просто-напросто недостатньо, тому що "життя на окупованих територіях стає тільки гірше, економічного процвітання немає і бути не може".

"Скоро в Донецьку "паспорт" дыныры буде викликати огиду. Причина – примусові методи, які обов'язково зроблять окупаційні типу влади для того, щоб виконати наказ Асланбека Дудаєва", – закінчив Фашик Донецький.

Владислав Сурков

Нагадаємо, що з початку тижня путінські бойовики близько 16 разів порушили режим "тиші". Донецькі терористи забороненим "Мінськом" зброєю обстрілювали позиції сил ООС.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі в кінці жовтня ліквідували двох терористів "ЛДНР".

Також портал Знай.ua писав, що ватажок бойовиків ДНР Максим Шишов під прізвиськом "Морок" знайшов вірну смерть в Москві.