Оксана Маркарова, міністр фінансів, повідомила, що на проведення місцевих виборів в Україні уряд збирається виділити 2 млрд 154 млн гривень до 2020 року. Про це вона розповіла журналістам під час презентації бюджету на 2020 рік у другому читанні.

Оксана Маркарова, Економічна Правда
Оксана Маркарова, Економічна Правда
Оксана Маркарова, Економічна Правда

"2 мільярди 154 мільйони гривень – це сума, яку закладено на місцеві вибори. За розрахунками, які були до першого читання і підтверджені до другого читання, цієї суми вистачить для того, щоб забезпечити всі вибори, заплановані на наступний рік", - повідомила Маркарова.

виборча дільниця
виборча дільниця

Місцеві вибори повинні відбутися в Україні 25 жовтня 2020 року. Під час виборів українці будуть голосувати за нових депутатів та голів міських, районних, сільських рад. Проте, деякі представники фракції "Слуга народу" заявляли, що вибори можуть відбутися раніше. Поки що це тільки чутки і припущення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше Львів чекає виборів мера: хто стане головним конкурентом Садового, українців здивували новими особами.

Також Знай.uа писав, що кандидат у крісло губернатора Харківщини Кучер поскаржився на жорсткий пресинг перед виборами: "Будемо продовжувати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про пенсію в 4000 гривень: коли українці будуть платити, як в Європі.