За дорученням Генпрокуратури почалося розслідування ДБР погроз Софії Федини президенту Зеленському. Проти депутатки ВР Федини із "Європейської солідарності" Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження.
Справу проти депутата Верховної Ради Софії Федини відкрили після її висловлювань у сторону Володимира Зеленського. На даний момент, згідно з даними ДБР, слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження, а саме щодо можливого посягання на життя державного діяча, а також можливі дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади в Україні.
Софія Федина, Facebook
Софія Федина, Facebook
Софія Федини та військова Маруся Звіробій після перепалки Володимира Зеленського з ветераном "Азова" у Золотому, зняли відео, в якому висловили обурення поведінкою президента й обговорили можливі способи його смерті.

"Нормальні цивілізовані люди зіткнулися з гопником, який називає себе президентом цієї країни. Вважає, що він безсмертний і забуває, що на кожну таку гопоту знайдеться ось така гопота як я і скаже, що вона про нього думає. І такі люди, як Федина, просто вона не може цього озвучити, а я можу", - сказала на камеру Звіробій. Маруся Звіробій

Маруся Звіробій, InLviv
Маруся Звіробій, InLviv

Софія Федина пройшла до Верховної Ради 9 скликання під п'ятим номером у списку партії Петра Порошенка "Європейська солідарність". Депутатка є волонтером АТО. За освітою Софія Федина — політолог.

Маруся Звіробій, справжнє ім'я якої Олена Самбул була волонтером на Майдані та служила в добровольчому батальйоні "Правий сектор". У 2016 році уклала контракт з ВСУ і стала готувати добровольців на контрактну службу. Повідомляється, що наразі Звіробій працює в Окремому розвідувальному батальйоні десантно-штурмових військ ЗСУ.

Софія Федина і Маруся Звіробій, скріншот з You Tube
Софія Федина і Маруся Звіробій, скріншот з You Tube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Федина прокоментувала переслідування

Як повідомляв портал "Знай.ua", проти Федини і Звіробій відкрили кримінальне провадження

Також "Знай.ua" писав, що Федина записала нове відеозвернення