Лідер Радикальної партії Олег Ляшко напав на голову парламентського комітету з енергетики та ЖКП Андрія Геруса.

Про це повідомив відомий український журналіст та політичний експерт Юрій Романенко на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Олежка взявся за своє. Тільки вила забув", - йдеться в дописі Романенка.

На відео видно, що Ляшко на підвищених тонах говорить до Геруса, при чому останній виглядав досить розгубленим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обережно, на відео нецензурна лексика.

Сам Ляшко також опублікував відео розмови з Герусом на особистій сторінці у соціальній мережі facebook. "Сьогодні випадково побачив у ЗОДі "слугу народа" Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!" - написав Ляшко у дописі під відео.

Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 6 november 2019

Зазначимо, що раніше Олег Ляшко неодноразово критикував Андрія Геруса. Лідер Радикальної партії заявляв, що Герус провів у Верховній Раді поправку, яка дозволяє росіянам продавати електроенергію в Україні і це фактично є зрадою. На думку політика, тепер Київ не має морального права вимагати від своїх європейських партнерів – Франції та Німеччини – дотримуватися економічні санкції проти Росії і нести збитки, тоді як хтось торгуватиме з агресором і зароблятиме мільярди.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про замороження програми МВФ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...