Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував відставку своєї дружини Ірини й розповів, чим вона планує займатися надалі.

Про це він сказав в інтерв'ю програмі "Сніданок з 1+1".

Раніше Луценко перебував у Великобританії. Однак 3 листопада з'явилася інформація, що Луценко повернувся в Україну. Це стало відомо з його коментаря, який він написав під постом політолога Михайла Чаплиги в Facebook. Луценко повідомив, що знаходиться в Києві й додав, що його дружина перенесла важкі проблеми з серцем. Через проблеми зі здоров'ям Ірина Луценко подала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

сьогодні пишаюся тим, що вона написала своїм колегам, пояснюючи своє бажання піти. Вона перенесла серйозну проблему з серцем. І зараз не може повністю працювати, з повною віддачею. А ховатися за спини депутатів, як вона каже, в ліжку я не буду. Бо я знаю, що для багатьох депутатство - це якась нагорода, якась можливість чогось такого прекрасного. Але насправді депутатська робота – це важка праця на виборців. Якщо ти маєш серйозні проблеми з здоров’ям – це не можливо. А просто сидіти з мандатом – не в наших правилах. Я вважаю, що кожен має робити своє на повну віддачу", – пояснив він.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Юрій Луценко, Таймер
Юрій Луценко, Таймер

Луценко зазначив, що він планує організувати фонд щодо підтримки українських книг, а його дружина продовжить розвивати сімейний бізнес.

"Далі я збираюся організувати фонд підтримки української книжки. І буду займатися тим, що люблю все життя: читати, пропагувати читання і допомагати тим, хто пише розумні книжки. Увага до розуму, мені здається, це те, що не вистачає цій країні. Ірина після певної медичної реабілітації, очевидно займатиметься тим, чим займалась до депутатства – своїм невеликим сімейним бізнесом", – додав Луценко.

Юрій Луценко про: - курси англійської мови у Лондоні; - про рішення дружини Ірини скласти мандат народного депутата; - про найближчі плани і - спростування фейкових сенсацій про виїзд родини закордон

Geplaatst door Лариса Сарган op Woensdag 6 november 2019

Нагадаємо, Юрій Луценко терміново повернувся в Україну: "Важкі проблеми...".

Як повідомляв портал Знай.uа, проти Луценка порушено кримінальну справу: на чому попався колишній генпрокурор, по стопах Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".