Президент України Володимир Зеленський обмовився кілька разів під час офіційної поїздки в Харків. Відео одразу ж з'явилося на відеохостингу YouTube.

Під час візиту на Харківський авіаційний завод він назвав концерн "Укроборонпром" "концертом". При цьому глава держави обмовився три рази поспіль. Журналісти стверджують, що це не перший подібний інцидент.

Володимир Зеленський у Харкові, Офіс Президента України
Володимир Зеленський у Харкові, Офіс Президента України

Подібний випадок стався ще 18 липня 2019 року. Тоді у Зеленського не вийшло назвати "Укроборонпром" концерном на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці не пройшли повз такий неодноразової застереження Володимира Зеленського. В коментарях люди бурхливо відреагували на конфуз президента.

Нагадаємо, Зеленський не стримався під час поїздки на завод Малишева в Харкові.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський у Харкові відвідав завод Малишева, не випустив жодного танка.

Також Знай. ua писав, що Зеленського "заморозили" в Харкові.