Речник поліції Київської області Микола Жукович повідомив, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка із депутатом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом.

"Потерпілі з заявами до поліції не зверталися, але за фактом бійки відкрите кримінальне провадження", - заявив Жукович. Микола Жукович

Бійка Ляшка і Геруса, скріншот Facebook
Бійка Ляшка і Геруса, скріншот Facebook

Микола Жукович не назвав кваліфікації справи, проте повідомив, що зможе зробити це пізніше. Також речник поліції уточнив, що провадження відкрили за зверненням Служби авіаційної безпеки.
Раніше відбулася сутичка між лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшко та депутатом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом. Політики влаштували штовханину у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя". Інцидент між Ляшко і Герусом був записаний на відео. Пізніше лідер "Радикальної партії" оприлюднив кадри із бійкою у мережі.

Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 6 november 2019

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив, що "формула Геруса" призведе до скасування санкцій проти Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", відео бійки Ляшка і Геруса потрапило в мережу

Також "Знай.ua" писав, що Ляшко побив Геруса за державну зраду