Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головним виконавчим директором компанії Head Йоганом Еліашем. Глава держави привітав Еліаша з початком будівництва заводу марки Head, яка є відомим виробником спортивного спорядження, в Україні.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Ми дуже раді, тому що це серйозні інвестиції великої компанії в Україну. Це дуже важливо, і ми захищатимемо всі інвестиції. Це для нас є пріоритетом", – заявив Зеленський.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Президент України наголосив, що уряд буде захищати усі інвестиції, які надходять до України. Йоган Еліаш у свою чергу високо оцінив реформи, які проводяться в Україні, та зазначив, що наша країна має великі можливості для залучення іноземних інвестицій – як із країн Євросоюзу, так і зі США.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зазначимо, що у зустрічі також взяли участь заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів та директор Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest Данило Білак.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...