Народний депутат від пропрезидентської партії "Слуга народу" Анастасія Красносільська вразила українців своєю незвичною декларацією.

Так, чиновниця зазначила в документі "безцінне" рухоме майно – кішку Марусю. Про це стало відомо зі звіту про доходи новообраного парламентарія.

Красносільська була восьмою у списку "Команди Зе". Її представляли як експерта з боротьби з корупцією, судової та правоохоронної реформ.

У декларації її улюблениця в категорії рухомого майна. Цікаво, що в розділі "Опис майна" депутат написала: "Кішка Маруся – безцінна". А дата набуття прав на тварину – 1 вересня 2016 року.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відзначимо, що іноді Красносільська публікує фотографії Марусі на своїй Instagram-сторінці.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Олена Шуляк в декларацію за 2018 рік внесла чотири квартири і три люксових автомобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський представив нового губернатора Харківщини Олексія Кучера.

Також портал Знай.uа писав, від Suzuki в кредит до Tesla: на яких авто їздив Зеленський.