Депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, який потрапив у гучний секс-скандал з листуванням, не виконав своєї обіцянки щодо звільнення.

Богдан Яременко обіймає посаду голови комітету парламенту з питань міжнародної політики і міжпарламентського співробітництва в апараті Ради. Стало відомо, що політик не подав заяви про звільнення із займаної посади, як обіцяв раніше.

Богдан Яременко, Голос
Богдан Яременко, Голос

На запит журналістів до Верховної Ради прийшла відповідь:

"За результатами розгляду запиту інформуємо, що у базі даних автоматизованої системи документообігу Верховної Ради України така інформація відсутня", - йдеться у відповіді ВР. Пресслужба ВР

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

30 жовтня журналісти підловили народного депутата від "Слуги народу", голову комітету з міжнародних справ Ради Богдана Яременка за листуванням в Раді з дівчиною. Політик домовлявся про секс за 100 доларів на годину.

Богдан Яременко, 112 UA
Богдан Яременко, 112 UA

Спочатку Яременко заперечував справжність листування, але пізніше визнав свою провину і навіть вибачився перед колегами, президентом та дружиною. Щоб загладити свою вину, депутат пообіцяв написати заяву про звільнення.

Богдан Яременко, Українські новини
Богдан Яременко, Українські новини

Нагадаємо, раніше Пальчевський різко пройшовся по скандальному Яременку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яременко визвірився на журналісток у ВР

Також "Знай.ua" писав, що Яременку після інтимного скандалу у Раді присвятили пісню