Президент України Володимир Зеленський виступив на Київському економічному форумі розповів про головний капітал нашої країни. Так, в рамках свого спітчу гарант заявив, що у своєму президентстві має намір зосередиться на тому, що робить Україну привабливою країною. І це українці. Про це повідомляється в телеграм-каналі "Команда Зеленського".

За словами президента, саме люди є справжнім скарбом України, і так було завжди, але це недооцінювалося. Зеленський нагадав, що саме українські люди свого часу подарували світові перший вертоліт, ракетний двигун і супутник Землі. Також, українці створили прототипи сучасного рентгена, компакт-диска, вони придумали індекс, а також створили найбільший у світі літак. І мало хто знає, але саме наші люди створили популярні мобільні сервіси PayPal та WhatsApp.

Володимир Зеленський, 5 канал
Володимир Зеленський, 5 канал

"Саме люди є нашим найбільшим капіталом", - каже Зеленський. За його словами, це саме той "made in Ukraine", яким треба пишатися. Глава держави вважає, що глобальна економіка в сучасному світі є економікою талантів. Тому він закликає інвестувати в українців, їх креатив і сміливість, також Зеленський підкреслює, що потрібно фінансувати українські стартапи, тому що українці не бояться бути першопрохідцями.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретної розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.