Стало відомо, що на просторах мережі з'явилося відео з главою української держави Володимиром Зеленським, яке було знято під час його тренування в спортивному залі.

Володимир Зеленський

Так, кадри з президентом опублікували на сторінці Zelenskiy_fans в соціальній мережі Instagram. Відео підписали лаконічно: "Спорт".

Також за кадром можна почути голос тренера, який підбадьорює українського лідера під час виконання вправи.

Швидше всього це відео зняли ще до вступу Володимира Зеленського на пост президента України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський подав декларацію про свої доходи за минулий рік. Так, за минулий рік гарант заробив 370 тисяч доларів США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський, президент України, під час інтерв'ю за кермом автомобіля Tesla заявив, що він досяг успіху у вивченні української мови. За словами Зеленського, у нього значно краще виходить говорити українською мовою.

Також портал Знай.ua писав, що були оприлюднені заробітні плати президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу президента Андрія Богдана.