Дмитро Разумков покинув пост глави "Слуги народу", тепер партією керуватиме Олександр Корнієнко. Про це повідомляє Українська правда. Виявилося, що нового голову обрали на з'їзді "Слуги народу", який проходить в неділю, 10 листопада. Про те, що новим головою партії став народний депутат Олександр Корнієнко, повідомила зі сцени з'їзду депутатка Євгенія Кравчук.

Дмитро Разумков, 5 канал
Дмитро Разумков, 5 канал

Раніше стало відомо, що Дмитро Разумков, який очолював партію, повинен скласти свої повноваження, а на з'їзді він це зробив і депутати одразу обрали іншого. Зазначимо, що свою відставку з поста глави партії спікер Верховної Ради підтвердив ще під час брифінгу 1 жовтня. Повідомляється, що рішення Разумкова підтримали всі присутні на з'їзді партії.

Олександо Корнієнко, УП
Олександо Корнієнко, УП

Нагадаємо, 35-річний Олександр Корнієнко - молодий політик, які має дві вищі освіти - диплом магістра хімічної технології та інженерії і кваліфікацію консультанта з позитивної психотерапії. У 2006 році новий глава партії Зеленського був консультантом політиків у виборчих кампаніях. На президентських виборах в цьому році він припав до партії Зеленського і координував його штаб, а в період парламентських був головою виборчого штабу. В кінці серпня Корнієнко був призначений першим заступником голови фракції "Слуга народу" в Раді.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, що під час свого виступу на з'їзді партії, новий її глава сказав про майбутні місцеві вибори вельми цікаву фразу. Корнієнко закликав підтримувати привабливість партії для потенційних кандидатів на вступ. "Щоб ліфт якісно працював - ми бачили це на парламентських виборах - партія повинна бути сексі, як каже наш колега Михайло Федоров, для кандидатів. Повинна збуджувати їх", - пообіцяв Корнієнко.

Нагадаємо, глава фракції "Слуга народу" Арахамія розсекретив майбутнє "Нормандського формату".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Арахамія розповів, як "слуги народу" покарають скандального Яременка.

Також портал "Знай.ua" писав, що глава фракції "Слуга народу" Арахамія пройшов перевірку на детекторі брехні.