10 листопада пост глави партії "Слуга народу" перейшов від Дмитра Разумкова до Олександра Корнієнка. В цей же день Корнієнко під час брифінгу повідомив, коли в Україні можуть відбутися місцевих вибори.

Олександр Корнієнко, liga.net
Олександр Корнієнко, liga.net

За словами Корнієнка, якщо будуть виконані необхідні умови для початку місцевих виборів, то їх можуть провести в кінці весни або влітку 2020 року. Новий глава "Слуги народу" висловився про це так:

"Якщо реформа децентралізації буде завершена раніше, ніж за 70 днів до місцевих виборів по Конституції, то, може, вони будуть раніше. Можливо, вони будуть влітку, можливо, це буде кінець весни".

Вибори в Україні, Капитал
Вибори в Україні, Капитал

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Корнієнко також зазначив, що під час місцевих виборів повинні оновитися кадри.

Нагадаємо, раніше Львів чекає виборів мера: хто стане головним конкурентом Садового, українців здивували новими обличчями.

Також Знай.uа писав, що кандидат у крісло губернатора Харківщини Кучер поскаржився на жорсткий пресинг перед виборами: "Будемо продовжувати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Садовий зробив ставку на майбутні вибори.