Депутат від "Опозиційно платформи - за життя" Ілля Кива, прокоментував ситуацію щодо колишнього генерального директора телеканалу 1+1, нині - депутата від "Слуги народу" і голові комітету з інформаційної політики України Олександра Ткаченка.

Відповідне відео Кива опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

У Ткаченка журналісти-розслідувачі знайшли незадекларований будинок на Трухановому острові в Києві, забудова на якому заборонена законом. Цікаво, що Ткаченка також мають висувати від партій як кандидата у мери столиці. Кива ж заявив, що подивився розслідування про незаконну забудову і сказав, що девіз Ткаченко: "Кожному негідникові і аферистові - незаконну будову на Трухановому".

Ілля Кива

Після цього депутат "пройшовся" по новій владі. Кива згадав про те, який скандал розгорівся навколо відео з ним у Верховній Раді і сказав, що у нинішньої влади прорахунки куди більш серйозні.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Зарплата в конвертах...Корупцію влаштували, посади продають...і роблять вигляд, що нічого не відбувається. І ці люди мене засуджували за те, що я х@р у Раді поправив", - сказав Ківа.

Из воскресного Бигусом навеяно. ✌️😀🤘

Geplaatst door Илья Кива op Zondag 10 november 2019

Варто додати, що нещодавно Ілля Кива потрапив у скандал. У мережу злили відео, як він дзвонить комусь, підписаному на телефоні, як модель та торкається свого інтимного місця у Верховній Раді.

Нагадаємо, під час розведення військ у Петровському окупати запустили в небо ракету: що знову накоїв Путін, відео.

Як повідомляв Знай.uа, розведення сил на Донбасі: у штабі ООС назвали точну дату операції у Петровському.

Також Знай.uа писав, на польському кордоні схопили українського активіста та ветерана АТО: Росія "посприяла".