"Служниця народу" спалилась на величезному хабарі - НАБУ затримало директорку департаменту публічної інформації Офісу президента Володимира Зеленського.

Співробітники НАБУ на хабарі в 150 тисяч доларів затримали директорку департаменту ОП Світлану Кондзелю. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на своє джерело.

Зазначимо, що Кондзеля очолює Головний департамент забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента.

Цю саму посаду вона займала ще в Адміністрації Президента за Петра Порошенка, всього в АП вона працює з 2009 року.

За 10 років "звитяжної" праці на цьому посту Кондзеля навчилась користуватись всіма благами свого місця роботи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, видання "Українська правда" посиланням на свої джерела повідомляє, що Світлана Кондзеля хвалилась, що вирішує будь-яку проблему через зв'язки в Офісі Президента. Зокрема, вона просила 150 тисяч доларів за призначення на посаду заступника голови правління НАК "Нафтогаз України".

Журналісти заглянули у декларацію Світлани Кондзелі.

За 2018 рік Кондзеля вказала квартиру на 86 квадратів в селі Крюковщина Києво-Святошинського району та квартиру у Львові на 115 квадратних метрів. Її чоловік, Валентин Машуков, є також власником приватного будинку (47,4 кв.м) з ділянкою (2200 кв. М) в селі Іванівка Кагарлицького району Київської області. Ще Світлана Кондзеля володіє автомобілем "Renault Latitude" 2011 року випуску.

За минулий рік Держуправління справами нарахувало їй 610 тисяч 578 гривень зарплати (в середньому - 51 тис на місяць). Її чоловік в 2018 році отримував зарплату в ДП "Укроборонсервіс"(57 тисяч 469 гривень) і в ТОВ "Лючі"(25 тисяч 642 гривні). Також, згідно з документом, Кондзеля в минулому році взяла в "ПриватБанку" 12 тисяч гривень в кредит.