Президент країни-агресора Росії Володимир Путін не поспішає зустрічатися з президентом України Володимиром Зеленським, хоча напередодні це запропонував колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв. Точніше, він не вважає, що є сенс проводити "зустріч заради зустрічі". Про це заявив особистий прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

Володимир Путін, Фокус
Володимир Путін, Фокус

За його словами, Путін збирається "реанімувати" російсько-українські відносини. Але це, як кажуть у глави РФ, "не можна зробити без взаємності з боку Києва". Пєсков заявив, що Путін не відмовляється від зустрічей із Зеленським, але він нібито вважає, що так звана зустріч заради зустрічі не принесе користі. Прес-секретар зазначив, що в Росії вже готуються до зустрічі у "нормандському форматі", адже все повинно бути добре організовано та підготовлено.

Дмитро Пєсков, РБК
Дмитро Пєсков, РБК

"Для цього повинні бути виконані всі зобов'язання, які сторони взяли на себе в Мінську", – цинічно заявив Пєсков. Також він сказав, що в Москві позитивно оцінюють розведення сил в Золотом і Петровському.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський, Апостроф
Володимир Зеленський, Апостроф

Нагадаємо, Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Галкін висміяв пошуки нареченої для Путіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що відбулася телефонна розмова Путіна з Меркель.