На 13 листопада призначено розгляд 11 законопроектів про обіг земель сільськогосподарського призначення Верховною Радою України.

Український політолог і журналіст Юрій Романенко прокоментував зовнішній вигляд Тимофія Мілованова на трибуні у Верховній Раді.

"Божевільний вигляд Мілованова на трибуні в Раді як не можна краще відповідає істеричному момент ситуації. Міністр фантазер, з одного боку, і народ фантазер, з іншого, якими за ниточки смикають прагматичні циніки", - пише Романенко.

Тимофій Милованов, фото: 112
Тимофій Милованов, фото: 112

У зв'язку з розглядом законопроектів міністр розвитку економіки Тимофій Милованов зробив заяву і навіть назвав це засідання історичним.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Сьогодні історичний день — у Верховній Раді розглядатимуть земельну реформу. Ми всі знаємо, що ринок землі в Україні "сірий", "чорний", якою завгодно, але не прозорий та відкритий. Він є, але не для всіх. Для "обраних". Тіньовий обіг землі, пов'язаний з мораторієм, не дає країні розвиватися. Його обсяг сягає 10 млрд гривень!", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, натовп українців штурмує Раду з земельної реформи.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві принесли під Раду свиню в труні, видовище не для слабкодухих.

Також Знай. ua писав, що земельна реформа викликала масові протести під Радою.