Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прибув в аеропорт Бориспіль тиждень тому в куртці від італійського бренду класу люкс. Саме в такій дорогій "амуніції" Ляшко прийшов на скандальний "бій" з депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом.
Головний радикал країни напав на представника президентської фракції у ВР, епічний бій двох нардепів потрапив на відео, яке потім Ляшко опублікував в Facebook.

Інцидентом вже зацікавились правоохоронці, а журналісти розкопали все найцікавіше про його учасників, зокрема, вбранням Олега Ляшка.

Як з'ясувалося, куртка-бомбер, в якій він був того дня, від італійської компанії Loro Piana. Виконана вона з чистого кашеміру. Компанія виготовляє речі з вовни овець мериносів і перуанської викуньи. Ціни на одягцього бренду досить високі.

Саме куртка Ляшка коштує 5949 євро або 161 634 грн.
Пізніше Ляшко заявив, що Герус почав конфлікт першим, словесна перепалка переросла в бійку через те, що у депутата від "Слуги народу" закінчилися вагомі аргументи з приводу того, що Україна знову потрапила в залежність від електроенергії Росії. Також Ляшко заявив, що така зрада має бути покарана.