У Верховній Раді зафіксували "обійми кнопкодавів". Так, на фото обіймалися народні депутати Сергій Литвиненко від партії "Слуга Народу" та Олександр Ковальов - позафракційний мажоритарник із Донеччини.

Відповідне фото опублікували на сторінці громадського руху ЧЕСНО у соцмережі Facebook. Знімок був зроблений у середу, 13 листопада.

Facebook, Рух Чесно
Facebook, Рух Чесно

Раніше мажоритарник-самовисуванець з Донеччини Олександр Ковальов порушив статтю 84 Конституції України й натиснув на кнопку для голосування замість іншого нардепа. Сталося це на ранковому засіданні ВРУ 10 вересня під час голосування за президентський законопроект про імпічмент.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше стало відомо про ще один факт кнопкодавства у новообраній Верховній Раді України 9-го скликання. Цього разу "кнопкодавством" зайнявся народний депутат від "Слуги народу" Сергій Литвиненко.

Нагадаємо, Тимошенко несподівано переходить в опозицію через скандальний закон: "Зеленський перейшов всі червоні лінії".

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...