Однією з найтоповіших тем серед мешканців столиці залишаються майбутні вибори голови Києва. І, як показало останнє опитування серед містян, результати якого були озвучені 14 листопада, список фаворитів стає дедалі цікавішим. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Результати опитування "Електоральні уподобання киян на позачергових столичних виборах", що здійснила ГО "Центр суспільного розвитку "ІНТЕР-АКЦІЯ", продемонстрували стрімке зростання рейтингів Андрія Пальчевського.

Андрій Пальчевський, Политека
Андрій Пальчевський, Политека

Соціологічний моніторинг електоральних переваг для киян серед жителів столиці щодо рейтингу вірогідних претендентів на посаду Київського міського голови та політичних партій на вборах до Київради ГО започаткували цього року.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"У рейтингах без вказування політичних сил перше місце займає Віталій Кличко із показником у 35,9 %. На другому місці – Андрій Пальчевський, за якого віддали голос 20,1 %. На третьому Микола Томенко із показником у 11,5 %. А за результатами з урахуванням політичної сили третє місце змінюється – тут опиняється Олександр Ткаченко", – повідомляє директор Центру суспільного розвитку "ІНТЕР-АКЦІЯ", кандидат наук з державного управління Юрій Лагутов.

При цьому, варто відзначити, що майже половина учасників опитування негативно оцінюють зміни, що відбулися у Києві впродовж останніх років – такої думки близько 43 %.

"Нині є 2 варіанти: перший – що вибори відбудуться достроково вже весною 2020 року, а другий – що вони відбудуться планово вже восени наступного року. За моїми даними, в тому числі інсайдерськими, вірогідність приблизно 50 на 50", – підкреслює експерт Українського інституту аналізу і менеджменту політики Микола Спірідонов.

Як відзначило керівництво громадської організації, значні шанси перемогти у виборах мають нові люди в політиці – зокрема Андрій Пальчевський, який впродовж останнього року набирає все більше прихильників та активно долучається до вирішення важливих для мешканців Києва питань.

В опитуванні взяли участь 1500 мешканців столиці.

Електоральні уподобання киян на позачергових столичних виборах

«Електоральні уподобання киян на позачергових столичних виборах» У пресс-конференції беруть участь: Юрій Лагутов – директор Центру суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ», кандидат наук з державного управління. Микола Спірідонов – експерт Українського інституту аналізу і менеджменту політики. Будуть презентовані результати опитування, яке провела громадська організація «Центр суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ» серед жителів столиці щодо рейтингу вірогідних претендентів на посаду Київського міського голови та політичних партій на вборах до Київради. Подписывайтесь на наши каналы в Телеграмм: Новости Украины: https://t.me/ukr_now Новости Киева: https://t.me/kiev_informator_ua Новости Днепра: https://t.me/dp_informator_ua

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 14 november 2019

Раніше Знай.ua з'ясували, скільки заробляє мер Києва Кличко та його заступники: ми дізналися конкретні суми.

Також Знай.ua дізналися, що на премії чиновникам мерії Києва йдуть десятки мільйонів: шалені суми вражають.