Народні обранці у Верховній Раді не лише працюють, не покладаючи рук, але й встигають потрапляти у кумедні казуси. Неодноразово українці мали змогу посміятися із не зовсім вдалих фото депутатів у сесійній залі.

Цього разу "не в той час і не в тому місці" опинився експрезидент України Петро Порошенко. Фотографу у залі Верховної ради вдалося зловити смішний, і навіть дещо ніжний, кадр.

Петро Порошенко і Олексій Гончаренко, фото: Ivko.live
Петро Порошенко і Олексій Гончаренко, фото: Ivko.live

На опублікованому у мережі фото колишній український президент тримає за руку народного депутата Олексія Гончаренка. Яка розмова відбувалась в той момент між політиками достеменно невідомо, проте кадр вдався унікальним.

Олексій Гончаренко — депутат ВР VIII та IX скликань, член фракції "Європейська Солідарність". Нардеп з 2005 року до 2014 року був членом Партії регіонів та активним прибічником надання російській мові статусу державної в Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Допис у Telegram, скріншот

Нагадаємо, раніше Арахамія вигнав вагітну "слугу народу" із фракції

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардепа Шахова атакували

Також "Знай.ua" писав, що СБУ взялась за Федину після погроз Зеленському